Млад мъж беше сигурен, че отношенията с приятелката му са просто перфектни. Както е по традиция. И... по традиция сбърка.

Сяо от Синай, Китай, се срещнал с приятелката си, когато отишъл да учи в Пърт, Австралия. Изглеждало, че двамата са точно един за друг, но след известно време младежът направил ужасно откритие. Оказало се, че възлюбената му поработва най-старата професия в света.

Истината била разкрита, когато братът на мъжа му отишъл на гости и там се запознал с "новото момиче" на Сяо. Всичко вървяло добре, но когато роднината отлетял обратно в Китай, той изпратил на брат си линк към порнографско видео. И... изненада! На кадрите младежът разпознал своята любима.

Снимка © World of Buzz
 

В допълнение към самия видеоклип на сайта било написано, че „актрисата“ се занимава и с компаньонство и срещу заплащане е готова да се срещне с всеки. 

Сяо  доста се разстроил от тази ситуация. Той не разбирал как срамежливата жена, която често посещавала библиотеката, не била тази, за която се представяла.

Без да чака лична среща, младежът пише на предателката и я моли да обясни всичко. Изненадващо, момичето дори не се опитало да отрече нищо.

Снимка © World of Buzz
 

"Нека те попитам нещо." Напомня ли ти това момиче на някого? Това не си ли ти? Така ли ходиш в „библиотеката“?

- Е, защо да питам кой е на тази снимка. Всичко е ясно.

"Защо ти трябва това?"

"Направих го заради парите, защо иначе." Мисли каквото искаш, все ми е едно.

Явно Сяо се е влюбил толкова много в момичето, че е бил готов да си затвори очите за измяната. Но любовта на мжа въобще не е интересувала момичето. Тя изтрила контактите си от сайтовете за придружители и вече не се свързва с бившия, въпреки всичките му опити за установяване на връзка, пише World of Buzz.