Когато говорим за сексуални удоволствия, хората могат да бъдат много креативни... Но какво става, когато нещо се обърка?

Скорошен пример за подобно нещо, е разиграл се меко казано „инцидент“ с мъж в Тайланд. Креативността му създала уред за наслада от доста нестандартен материал, а именно метална тръба. Когато изпробвал изобретението си обаче, се случила и неприятната ситуация – половият му орган заседнал и се заклещил в металния отвор.

За ужас на мъжа, неговото най-ценно „нещо“ започнало силно да боли, така той прекарал немислимите пет дни! Накрая, не издържал и въпреки неудобната ситуация се наложило да повика медицински екип. След като е откаран в болница, обяснил пред лекари, че и друг път е изпозвал творението си и не е имал проблем, този път обаче решил преди да постави половия си орган в „уреда на удоволствието“, да му нахлузи и чорап.

Това негово решение според медици е довело до силното уплътняване на тръбния отвор, поради което е започнал и процес на гниене, вследствие на намаления приток на кръв до пениса му. Екип от лекари и един доброволец се включили по отстраняване на тръбата, като им отнело три часа и 25 остриета за метал, за да освободят мъжа.

Лекар обясни, че подобни неща са изключително опасни, но в този случай най-лошото решение е било добавянето на чорапа. Той допълни, че по време на ерекция сериозно количество кръв нахлува в половия орган, но тъй като е бил силно притиснат, тази кръв е нямало как да се върне обратно, вследствие е започнал и гнилостният процес. Лекарят казва, че е изненадан как този човек е издържал цели пет дни в това положение, както и че е голям късметлия.

Превод: Glas.bg