Instagram инфлуенсър заяви, че иска да "върне" повдигането на дупето си, след като го уголемила, когато била тийнейджърка.

24-годишната Софи Елизе, от Осло, Норвегия, казва, че отишла в Турция, когато е била на 19, за да се подложи на операция, но сега съжалява, че някога е лягала под ножа.

Софи твърди, че турската клиника дори не ѝ предложила консултация преди операцията и не е доволна от резултата.

Пишейки в блога си, тя обяснява: "Писна ми да имам дупе, което не изглежда естествено. Не съм мислила за последствията и за това как бих искала да изглеждам на 50-годишна възраст".

"Сега, когато съм по-зряла, мисля по съвсем различен начин и изборите, които правя, независимо дали са физически или психически, трябва да мога да живея с тях".

Тя каза, че сега планира да излети в Лос Анджелис, за да се подложи на процедура за връщане на естественият вид на дупето си.

Софи се надява, че нейните преживявания могат да послужат като призив за "събуждане" за всеки, който мисли да прибегне до козметична операция.

Освен това наскоро е имала порцедура по намаляване на гърдите, но добавя: "И така, стигнах до извода, че няма да споделям за операцията. Няма "преди" и "след" снимки и никакви подробности за самото преживяване".

Операциите за повдигане в стил бразилско дупе се предлагат за около 2700 британски лири в Турция, в сравнение с около 4500 - 5000 британски лири в Обединеното кралство, така че много хора се изкушават от по-ниската цена, но с всяка операция носи риск, затова и Британската асоциация за естетична хирургия предупреди, че "Бразилското повдигане на дупето" има смъртност - 1 на 3 000.

Превод: Glas.bg