Всички, които мислят, че градовете в САЩ са гигантски мравуняци, където всички работят и всички са щастливи са далеч от истината. Въпреки че за щастието, всъщност, всеки има своя собствена идея какво е то. Някои наистина обичат да живеят в САЩ в палатка и да получават безплатна храна и обезщетения.

Като изключиш туристическите капани Лос Анджелис, съвсем не е това, което сте очаквали. Само на няколко крачки от центъра на града се озовавате в свят, който на пръв поглед изглежда няма нищо общо с това, което сте виждали по филмите, освен ако не са такива за апокалипсиса, където светът е приключил и всички трябва да оцеляват.

В потвърждение на достоверността на снимките, дори има видеоклип от блогър, който не се страхува да влезе в тези квартали, въпреки че всичко се случва в близост до небостъргачите, а именно бизнес центъра.

Като цяло, ако сте турист, можете да намерите много интересни места в Лос Анджелис, същинския Холивуд, но не е препоръчително да ходите пеша. Можете дори в районите на Холивуд, да видите бездомни, смъркащи дрога на тротоара. Обикновеният живот на тази Америка, за която може и да не сте подозирали.

Разбира се, има нормални райони, има къде да отидат туристите, прословутите филмови студия, Парк Грифин. Можете да се разходите по пътеката на славата, но не се изненадвайте, ако видите как някой бездомник уринира върху звездата на някоя холивудска знаменитост.