Полицията в Саудитска Арабия арестува мъж, след като се появиха кадри, на които се вижда как той удря дъщеря си, защото тя неможе да стои права.

Юсиф Алкутай от Палестина, е сниман, докато удря малкото момиченце по лицето и по гърба всеки път, когато не успее да се задържи на крачета си.

По изключително жесток начин, бащата я кара да застане права, докато детето ридае.

Арабинът твърди, че видеоклипът е направен много отдавна и иска прошка. Той дори пусна клип заедно детето и се извини в социалните мрежи, като каза: "Както всички виждате, сега тя е напълно добре. Опитах се да я науча да ходи и сега с Божията благодат, тя ходи сама".

Първият клип, бързо се разпространи и предизвика огромно възмущение в интернет, като мнозина дори призоваха властите да се намесян незабавно.

Ливанската актриса Надин Насиб Неим коментира: "Асоциациите за защита на децата трябва да се намесят спешно! Според мен това малко дете е повредено в известен смисъл! Начинът, по който я удари по главата... не мога да спра да мисля за това. Какво се случва с човечеството? Това е безумно!"

След като полицията е сигнализирана за ужасното видео, те успяват да идентифицират Алкутай и го задържат.

Говорител на полицията заяви: "Мъжът, палестински гражданин на 40 години, се определя за виновен и беше арестуван".

Служителят добави, че саудитската полиция "ще осигури необходимите грижи за четирите му деца".

Във видеото за извинение Алкутай обвинява жена си - и майка на четирите им деца - в злоупотреба, която му нанася психологически щети.

Превод: Glas.bg