19-годишна млада жена опитва да събере живота си, след като претърпява ужасяваща травма от баща си. Смелата Шанън била изнасилвана до четири пъти на ден, в продължение на осем години, което тотално я е лишило от нормално детство.

Насилието над Шанън спира, когато тя е на 14 години, след като 36-годишният ѝ баща получава присъда от 15 години затвор през 2015 г.

Студентката, която сега смело се отказа от правото си на анонимност, разказва как останала да живее с баща си, когато била на пет години, след като с майка ѝ се разделили.

"В началото беше хубаво, но не след дълго започна да става агресивен. Когато един ден се прибрах от училище той започна да ме удря. Просто свикнах в крайна сметка. С времето тази агресия започна да става сексуална".

Разказва, че е ходила на училище със синини навсякъде, като била инструктирана да казва на учителите, че се е била с братовчедите си.

Тя разкри, че след като тя и баща ѝ се преместват отново в друга къща, нещата се влошават още повече: "Когато бях по-малка, беше само веднъж или два пъти, но след това започна да става всеки ден, а след това няколко пъти на ден".

Шанън споделя, че често е била изнасилвана преди и след училище, а понякога и посред нощ.

"Разбрах какво е секс, едва когато бях на девет и учихме за това в училище. Бях шокирана, защото си мислех, че това, което прави баща ми, е нормално".

Тя обясни, че баща ѝ се е отнасял с нея като с жена си. Редовно я карал да чисти къщата и да му приготвя вечеря още от деветгодишна възраст. Когато навършва 11 години, забелязала, че тялото ѝ започва да се променя и осъзнала, че е бременна.

"Известно време не му казах. Но когато най-накрая разбра, ме наби".

Била е бременна в около 28-ма седмица, когато е загубила бебето. През декември 2012 година Шанън отново е бременна и още веднъж губи бебето, на следващата година е третата ѝ бременност. Тогава, нещата вече ескалирали.

"Той ме изнасили, а аз крещях и плачех. Изтичах до кухнята и взех голям нож и си помислих, че ако се намушкам направо в сърцето, бебето няма да умре и вече не трябва да се примирявам с това. Но все пак трябваше да бъда до детето си. Ако беше момиче, той би могъл да избяга и с нея".

Бащата предупредил, че когато бебето се роди, ще го убие. След ражданетото Шанън задържа детето за една година, а след това решава да го остави в Дом за осиновяване, за да има шанс за по-добър живот.

Тя в момента учи психология и възнамерява да издаде книга до края на годината, която ще озаглави "Чудовището, което обичах".

 Превод: Glas.bg