Шофьор на камион със свето Volvo VNL буквално прегази Ferrari GTC4 Lusso, принадлежащо на неговия началник. По този начин служителят от Чикаго изразил несъгласието си от действията на шефа на транспортната фирма, съобщава форумът Reddit.com.

Според една от версиите, конфликтът между тираджията и боса му е заради неизплатени заплати, но  друга инфомация твърди, че собственикът на фирмата е обещал на служителя си да му даде нов камион, но после се е отметнал от думите си. В крайна сметка шофьорът взел нещата в свои ръце и се врязъл с пълна газ в луксозната спортна кола.

Транспортната компания засега отказва да коментира инцидента. Ако се съди по публикуваните снимки, пострадалото Ferrari GTC4 Lusso не подлежи на възстановяване. Камионът буквално е налетят на преднаната част и е притистнал суперколата до стената. Щетите са доста сериозни, защото в САЩ подобно GTC4 Lusso на старо струва между 200 000 и 280 000 долара.

Повечето потребители на социалните мрежи застават на страната на служителя, като го подкрепят в борбата му за справедливост. Не е изключено обаче аварията да е станала и напълно случайно, за това намеква извитата кука за теглене, монтирана в предната част на камиона.

Източник: automedia