В САЩ почина учителката Мери Кей Летърно, чиято любовна история с 12-годишен ученик шокира Щатите в края на ХХ век. Мери Кей Летърно почина от рак на 58-годишна възраст, предаде ABC.

През 1996 г. 34-годишната омъжена учителка и майка на две деца започва таен роман с 12-годишния си ученик Уили Фуалау. През март 1997 г. съпругът на Мери намери любовната кореспонденция на жена си с шестокласника. Два месеца по-късно, в очакване на съдебния процес за изнасилване на непълнолетен, Мери роди дъщеря от 12-годишния Уили.

През март 1997 г. жена беше арестувана - след като съпругът й Стив Летрурно намери любовната кореспонденция на жена си с момче
Снимка: GLOBAL LOOK PRESS

Съдът осъди учителката на шест месеца затвор и скоро тя беше освободена, като забрани да се среща с момчето. Две седмици по-късно те са намерени на задната седалка на колата й. Мери беше осъдена на седем години и половина затвор.

През октомври 1998 г. Мери роди втора дъщеря от Уили, докато беше в затвора, а през март 1999 г. излезе списанието People с осъдената учителка и детето на корицата.

Мери Кей роди две дъщери от Уили. Едната, докато чака процеса, а втората вече зад решетките
Снимка: GLOBAL LOOK PRESS

Превод: Glas.bg