Благороден жест по време на пандемия зарадва множество пенсионери в САЩ.

Американският актьор Тайлър Пери улесни живота на доста възрастни хора в щатите Джорджия и Луизиана по време на пандемията от коронавирус.

50-годишният филмов актьор и продуцент е заплатил хранителните покупки на възрастните клиенти в 44 супермаркета Kroger в Атланта и в 29 магазина Winn-Dixie в Луизиана.

Щедростта на Пери обхваща възрастните хора, пазаруващи в по време на резервираните за тях часове в условията на световната здравна криза, информира Huffpost.

Пери в момента живее в Атланта, но израства в Ню Орлеанс. На касовите бележки за хранителните продукти на клиентите, които Пери е платил, стоял надписът “Ангел от Атланта.”

Подобно на много други места, първите два часа в хранителните магазини в САЩ са резервирани за клиенти на възраст над 60.

От двете вериги благодариха на Пери, докато актьорът засега не е коментирал своя жест, пише profit.bg.

Пери не спира да проявява щедрост по време на пандемията. По-рано тази седмица той предостави по 500 долара бакшиш на всеки сервитьор в ресторант Houston’s в Атланта, като общата сума възлезе на 21 000 долара.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

I don’t care how ashy I get! I will keep washing my hands!! Y’all stay safe! Wash your hands!! And keep up the social distancing! Let’s help stop this thing! Wanted to make you laugh but Pray, Church, Pray!!

Публикация, споделена от Tyler Perry (@tylerperry) на