Шумно парти с куп гости и литри алкохол си устроили млади московчани в апартамент на улица Рождественская, в югоизточната част на Москва. Според съседи в апартамента е имало поне шест души. Независимо от коронавируса, независимо от мерките за самоизолация, предприети в Русия. Сред гуляйджиите един от гостите, млад мъж, сякаш полудял. Той отворил прозореца, хванал се за перваца и... се повесил надолу. От 15-ия етаж...

"Той се напи до козирката и висна направо от прозореца на 15-ия етаж. Приятелите му забелязаха това и започнаха да викат. Половината от съседите се наведоха през прозорците на апартаментите си, за да видят какво се случва. Наистина беше страшно, изглеждаше, че той е напът да падне. Но няколко минути по-късно пияните му приятели успяха да го издърпат в апартамента", каза за „КП“ очевидец на инцидента, който помоли да не се посочва името му.

Никой не е извикал полиция и спасители. Инцидентът стана известен, когато един от очевидците публикува видео в социалните мрежи. Сега с купонджиите ще се занимава полицията. 

Припомняме, че московчани трябва да останат вкъщи поне до 30 април. Посещенията и уреждането на празници е забранено. А от сряда, 15 април, в столицата ще започне да действа режимът на движение през цифрови пропуски.

Превод и редакция: Glas.bg