Виктория Боня, която наскоро се завърна от Перу, реши да сподели мнението си за пандемията от коронавирус. Както се оказа, руският модел смята, че инфекцията ще бъде от полза за планетата.

„Човечеството като цяло стана по-лошо от скакалците, които изяждат всичко по пътя си и не оставят място за живеене!“, каза тя в скандален пост в своя Instagram.

Моделът е заявила в руската социална мрежа "ВКонтакте", че пандемията от коронавирус може да се отрази добре на Земята. "Смъртта на много хора може да забави Апокалипсиса, който застрашава нашата планета заради екологичните проблеми. Ние през последния половин век систематично унищожавахме околната среда. Ето защо аз не виждам нищо лошо в разпространението на заразата по цял свят", е написала тя.

Боня подчерта, че през последните 50 години хората „са убили планетата като никое поколение от хиляди години“. Тя обаче отбеляза, че не пожелава на никого зло, смърт или болест. Според нея човечеството просто плаща за „своя неосъзнат живот на тази цена“.

Тя добави, че „този призив“ може да научи хората да ценят живота и природата.

По-късно моделката с изненада установи, че много абонати подкрепят идеята й. Други обаче не бяха никак въодушевени от думите й и ги обявиха за връх на цинизма.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

????«Не страшно,если человечество вымрет на половину»: Виктория Боня рада, что появился коронавирус в стране - 17 марта 2020. ————————————————————#хабаровскийкрай #регион27 #кмс #комсомольск #комсомольскнаамуре #городюности #komsagram #kms #komsomolsk #gorodkomsomolsk #комсаграм #кхв ———————————————————— #komsomolskonamur #komsomolsknaamure #комса #khabarovsk #kms27 #khv #27region#khv27region ————————————————————#дальнийвосток #kms#владивосток #хабаровск#россия #russia#khabkrai#vladivostok ———————————————————— #moscow #coronavirus #москва ————————————————————

Публикация, споделена от ???? НОВОСТИ РОССИИ ???????? И МИРА???? (@newsrussia27) на