„Любимият ми реши да се хване на бас с мен: ако тази прекрасна снимка получи 666 харесвания, той ще ми направи предложение. Е, аз съм в играта!”

Този пост беше публикуван в началото на декември акаунта _sun_anna_ в Instagram от 21-годишната Анна Понамарчук от Русия. На снимката тя и нейният любим - 20-годишният Артемий Никитин, танцуват горещо танго в зимната гора.

"Очевидно се надяваше, че няма да получа толкова много харесвания...", казва момичето. - В крайна сметка обикновено публикациите ми не печелят повече от 100 сърчица.

Младоженецът явно се е надявал още да си походи като ерген. И какво като са заедно от почти пет години? Той е само на 20, къде да бърза? Целият живот е напред, дайте на човека да диша.

Двойката са заедно от пет години.  Снимка: Instagram акаунт _sun_anna_.

Двамата са заедно от пет години. Снимка: Instagram

„Започнахме да се срещаме в училище“, казва Анна. Сега и двамата сме студенти. Аз съм бъдещ журналист, а Артемий учи за икономист. Това, което ни обединява, е спортът. И двамата обичаме ски и сноуборд. Да, исках да се оженя, няма да крия. Последните шест месеца разговаряхме с него за това, но оферта така и не получих... И тогава Артемий измисли този залог.

"Исках да се оженя!" - добави Аня. И женската солидарност ме спаси!"

Приятелки, роднини и напълно непознати момичета затрупали Анна с харесвания през нощта, пише KP.RU. Те лайкнали дори два пъти повече от необходимото снимката: 1180 пръстчета, вместо ценните 666.

Какво да прави? Артемий просто е трябвало да купи пръстен. В новогодишната нощ, под часовника, младежът направил на своята любима предложение и на 02.21.20 те вдигнаха сватба.

Анна и Артеми се ожениха на 02.21.20.  Снимка: Instagram акаунт _sun_anna_.

Анна и Артеми се ожениха на 02.21.20. Снимка: Instagram

„На този ​​ден отбелязахме пет години връзка“, смее се Анна. - Откъде се появи идеята с 666 харесвания? Мечтая да стана инста блогър, а Артемий обича цифрата шест. Така той измисли как да се ожени, за да бъде запомнен.