Логично обяснение за подобна постъпка няма. Както няма и здравомислещ човек, който може да оправдае действията на тази майка. Те са толкова безумни, че приличат на убийство...

В Николаевск на Амур в Русия от измръзване почина дете, което майка му остави на балкона в апартамента, съобщи следственият отдел на ИК на РФ в Хабаровска територия.

Според Министерството на здравеопазването на 5 януари местна жена на име Шлепнева оставила количка с невръстно момче на балкона за няколко часа. Седеммесечното бебе прекарало пет часа на студа. Според синоптиците този ден в града температурата била минус 20 градуса.

Образувано е наказателно дело от разследващите органи на Руската федерация за Хабаровска територия и Еврейския автономен регион". Разследващите огледаха мястото на инцидента, иззеха предмети и вещи, които имат отношение към случая.

Министерството на здравеопазването призова родителите да следят внимателно децата си, особено по време на празниците. Според статистиката по това време увеличението на нараняванията при деца се увеличава с 25-30 процента.

Превод и редакция: Glas.bg