Полицията в Девън заяви, че "изчерпват билетите", тъй като призовават гражданите да не изоставят колите си по пътищата.

 Най-горещият ден на Британия в годината досега доведе до много хора, които пренебрегнаха правилата за социално дистанциране, за да се насладят на плажа.

 Живакът се изкачи до 27.8C (82F) в близост до летище Хийтроу, докато слънчевите бани из Англия се радваха на нова намерена свобода след облекчаването на ограниченията за блокиране на COVID-19.

 
 Паркът на Сейнт Джеймс в Лондон бе регистрирал най-високо ниво от 26.2C (79F) във вторник - победи предишния връх от 26C (78.8F) през 2020 г., определен миналия месец.

 На северния бряг на Девън полицията заяви, че пътищата до плажовете на района са "затворени", въпреки молбите на обществото от съвети, които съветват да не пътуват до югозападната част на Англия.

 Служители в Илфракомб и Браунтон заявиха, че са идентифицирали превозни средства от "цялата страна" в местния район, където тоалетните и другите удобства остават затворени.

"Пътищата към северното крайбрежие на Девън вече са затворени", туитваха офицери.

„Имаме идентифицирани превозни средства от цялата страна. Моля, не пътувайте тук.

"Все още ще бъдем тук, когато всичко приключи, така че се върнете, когато е безопасно да го направите."

 Един служител заяви, че "ценни ресурси" се използват за полицейския трафик, добавяйки, че възрастните хора в района биха били "много притеснени от егоистичните действия на тези хора".

 Полицията в Барнстъпъл заяви, че "изчерпват билетите", тъй като призовават гражданите да не изоставят колите си, докато пътното полицейско звено заяви, че двойните жълти линии от Woolacombe до Morthoe са "покрити с коли и микробуси".

 Други крайбрежни райони, които отбелязаха увеличение на посетителите, бяха Съсекс и Дорсет.

 Леко облекчаване на ограниченията в Англия означава, че хората могат да шофират до плажове и селски места за красота, където им е позволено да правят пикник, слънчеви бани и релакс.

 Очаква се метеорологичните условия да станат по-неблагоприятни, с риск от гръмотевични бури в източната и югоизточната част на Англия, тъй като дъжд се изтласква на изток.