Репортерът на Нова телевизия от Франция Петя Желева е била нападната минути преди да се включи на живо в ефир. За това разказа тя в социалните мрежи. Ето и нейния разказ: 

Никога не съм предполагала, че ще ми се случи подобно нещо! 3 Мин преди Жива връзка за Здравей, България, по NOVA, гамени, от марокански произход, ме нападат и обират! А толкова се вълнувах да разкажа за успешно лечение, което Франция прилага срещу коронавирус!

Това се случва в празен Париж, под карантина! Ревяща и пищяща тръгвам да ги гоня, а в главата ми какво ли не. Сигурно съм луда, но си мисля - живата връзка пропада!?

Така е, обожавам това, което правя. Двама спортуващи мъже тръгват след тях, включва се и полицията, която пази наблизо. Блорикат метрото и хващат децата! Деца, да, те са такива, без дом, изпратени от родителите си в Мароко да крадат във Франция. Държавата им осигурява убежища, но те бягат. На улицата са по свободни.

БЛАГОДАРЯ от сърце на Police Nationale за вниманието и бързата реакция. БЛАГОДАРЯ на всички вас, които ми писахте и се обадихте. И това ще мине. Бял кахър, казват бабите.

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.