Защо млада майка остави детето си в детската градина и изчезна без следа? От понеделник полицията във Вайсенфелс (Саксония-Анхалт) издирва 31-годишната Бианка.

В понеделник младата майка довела тригодишния си син на детска градина и си тръгнала. Вечерта жената не отишла да вземе детето. Понастоящем местонахождението на изчезналата е неизвестно. Преди няколко седмици Бианка се завърнала във Вайсенфелс от Бавария, където живеела със съпруга си и баща на детето й. След раздялата между тях тя решила да се върне у дома.

Семейството на младата жена, което живее в Бургенландкрайс, е подало заявление за изчезнало лице. Търсенето започна в понеделник вечерта. Разследващите се страхуват от най-лошото.

„Засега няма индикации, че жената е мъртва или убита. Злополука, здравословни проблеми. Всичко е възможно “, заяви говорителят на полицията Томас Ортман.

Семейството и приятелите на Бианки са притеснени. „Тя е много надежден човек и никога не би оставила сина си. Нещо се е случило с нея. Няма други възможности “, казва приятел на изчезналата, цитиран от rtl.de.

Засега търсенето на Бианка е неуспешно. 

Превод: Glas.bg