23-годишната Селин все още не може да спи: когато затвори очи, тя веднага си спомня как любимият й е карал точно към нея с колата си. Момичето е сигурно: мъжът е искал да я убие заради аборта, който е направила.

Момичето признава, че връзката й с 43-годишния Андреас е била истински ад: „Той започна да ме контролира, изнасили ме, заплаши да направи нещо с мен или семейството ми, ако искам да се разделя с него“.

На 26 май, когато Селин е бременна в 12 седмица, тя насрочила процедура за аборт. Жената не искала да остави детето, тъй като то било непланирано, от нелюбим мъж, който постоянно я заплашвал.

Селин отишла в клиниката, придружена от съседка и двегодишната си дъщеря, но Андреас някак разбрал за това и отишъл в сградата на болницата. Селин се обадила в полицията и дошлите полицаи наредили на Андреас да напусне територията на клиниката.

Няколко часа след аборта жената се прибирала у дома заедно с дъщеря си от друг партньор. Тя спряла пред къщата, за да си побъбри със съседите.

Андреас я видял там. Той карал кола и директно връхлетял към Селин и дъщеря й, пише bild.de. Момичето и детето оцелели по чудо. Скоро Селин развила силна болка в гърба, оказало се, че след инцидента е получила херния, сега момичето постоянно приема болкоуспокояващи.

Има и психологически последици от този инцидент: дъщерята на Селин вече се страхува от коли, често е нервна и се бои от нещо. И детето, и Селин се лекуват от специалисти.

След като се опитал да прегази Селин и дъщеря й, Андреас напуснал местопроизшествието и скоро се забил в дърво. Полицията не знае дали това се е случило случайно, или мъжът умишлено е провокирал инцидента. Сега той е в следствения арест, обвинен е в опит за убийство.

Превод: Glas.bg