В градинска зона в югоизточен Берлин служители на Спешна помощ откриха кървящ мъж в храстите в сряда вечерта. Както полицията потвърди, мъжът е откаран в болница с тежки наранявания.

Известно е, че в сряда около полунощ спешните лекари са получили обаждане. Очевидци разказали на лекарите, че са намерили кървящ мъж. Свидетелите твърдели, че жертвата няма пенис.

Докато спасителите наблюдавали състоянието на тежко ранения, други служители на Спешна помощ тръгнали в търсене на изчезналата част от тялото. Въпреки всички усилия, отсечената част не могло да бъде намерена.

„Знаем, че мъжът сам е отрязал достойнството си и го е изхвърлил. Защо е направил това, ние все още не знаем. Разследването продължава“, се казва в изявление на органите на реда пред bild.de.

Разследващите предполагат опит за самоубийство. В момента мъжът се лекува в спешната болница в Марзан.

Службите в Германия напоследък все по-често призовават хората да търсят помощ при първите симптоми на депресия. 
"Ако сте депресирани или мислите за самоубийство, незабавно се свържете с консултантите на www.telefonseelsorge.de", зоват те.

Освен това са отворили безплатна гореща линия, на която също може да се получи необходимата помощ и хората да намерят изход от трудна ситуация.

Превод: Glas.bg