Джоузеф МакКанн - 33-годишният психопат, обявен за сериен изнасилвач. Извършил около 37 нападения над жени и деца. Най-младата му жертва е 11-годишно момче.

Психопатът завързал с електрически кабел майка и я принудил да слуша писъците на 17-годишната си дъщеря и 11-годишния си син, докато Джоузеф ги насилвал.

Лондон, Манчестър, Ланкшир, Чешир

По улиците на Великобритания бродил един истински престъпник. В периода 20 април - 5 май т.г. 34-годишният Джоузеф извършил поредица от сексуални посегателства и отвличания.

Първата му жертва е 21-годишна жена, която той издебнал пред нощен клуб в Уотфорд, в ранните часове на 21 април.

"Спри да пищиш, иначе ще те убия!"

След тези думи завлякъл жертвата си към колата и отпрашил в неизвестна посока. Жената била изнасилена множество пъти, все на различни места. Преживяла ужасяващи 14 часа в лапите на Джоузеф.

Накарал я да го нарича "татенце". Нарекъл я малко дете. В един момент самият той сякаш искал да накара жертвата си да застане на неговото място и да изнасили друго дете. Паркирал колата пред едно училище.

Шокиращите разкрития са направени от свидетели по време на дело срещу насилника.

На 25 април той отвлича още една 21-годишна жена посред бял ден в северозападен Лондон. По същото време в колата си той държи в продължение на 14 часа друга жена, похитена в източен Лондон. И двете жени са многократно изнасилвани, но успяват да се измъкнат, след като една от тях разбива бутилка водка в главата му.

Тогава МакКан поема на север, където взема тричленно семейство в плен.

На 5 май той се среща с жена в бар в Хилингдън, графство Голям Манчестър. В ранните часове на неделя МакКан се възползва от пияното й състояние, за да я прибере до дома й. Когато пристигат в къщата, той завързва жената за леглото с електрически кабел. Събужда 17-годишната й дъщеря и 11-годишния й син. Изнасилва и двамата, като принуждава едното дете да гледа гаврите му с другото и обратно.

Семейството успява да се измъкне от кошмара, когато момичето скача голо през прозореца и търси помощ при съседа им. Той се обажда на полицията.

По-късно същия ден МакКан принудил 71-годишна пенсионерка да го развозва с колата си, докато отвличал деца от улицата. Жената била ударена в лицето и шофирала в продължение на 5 часа. След това той нанесъл побой на пенсионерката и я насилил. После грабнал 13-годишно момиче с колело от улицата и се изгаврил и него.

Серийният изнасилвач е забелязан на бензиностанция, където купувал презервативи.

В автомобила, който управлявал били две тийнейджърки, държани в плен. МакКан се опитал да избяга от полицаите, но се блъска в друга кола. Въпреки това не се предава, а продължава да бяга, след като зарязва двете момичета на мястото на сблъсъка. За щастие те се разминават без сериозни наранявания, но шокирани и много уплашени.

Извергът успява да се измъкне от органите на реда с откраднат планински велосипед, който по-късно е открит пред ресторант на юг от Стоук на Трент. Служители в заведението разказват на полицаите, че са чули как той си поръчва такси, което пристига малко по-късно, за да го откара.

Властите обаче вече знаят кой е. Знаят как изглежда. Уведомяват и таксиметровата компания.

В 20:40 часа Джоузеф МакКан хваща такси, а виждайки го шофьорът е убеден, че това е търсеният от властите мъж. Насилникът влиза в автомобила с чаша в ръка и заявява, че е пил цял ден с приятелите си. Таксиметровият шофьор го пита дали има татуировка на корема и така Маккан усеща, че е в капан.

Скача от таксито и бяга през полето. Полицията го намира скрит зад дърво.

В момента продължават да текат дела срещу изверга. Процесът ще продължи в Централния криминален съд на Великобритания.