Тя мислеше, че вече е преживяла най-лошото, което е могло да се случи в живота й, когато дъщеря й е убита. 52-годишната Сандра Минут от Германия плака няколко седмици, след което сълзите свършиха. Но сега, само 18 месеца по-късно, тя трябваше да понесе още един удар на съдбата - коронавирусът й отне любимия баща.

Лятото на 2019-а: Тялото на 23-годишната Натали е намерено на горска пътека и вероятно е престояло там две седмици. Тази новина шокира цяла Германия.

Снимка: Crimepot

„Тялото й вече беше разложено и беше невъзможно да се установи точната причина за смъртта“, казва майката пред bild.de и покрива лицето си с ръце.

Заподозрян е 47-годишният Томас П. от близко село. Той е женен и шофьор на камион, който пътува често до северната част на страната. Дори след ареста мъжът запазва мълчание, въпреки доказателствата срещу него - ДНК на Натали върху електрошока и в колата на мъжа.

Разследващите смятат, че Томас П. е срещнал сервитьорката за секс, защото понякога е работила като момиче на повикване. После ситуацията е ескалирала и е довела до непредумишлено убийство. Процесът във Фленсбург срещу Томас П. все още продължава.

Снимка: Privat

Преди няколко седмици Сандра трябваше да се сбогува с друг любим човек - 77-годишният й баща почина в болницата от коронавируса. Мъжът се е заразил в старческия дом Haus Ilse.

А Сандра е опустошена...