Вероятно 19-годишната бременна жена, съвсем не си е представяла да посрещне новороденото си в нощен бар, а то се случи точно на дансинга.

Случката се разиграла във френския град Тулуза в понеделник, около 05:30 сутринта.

Както съобщават местните медии, служителите на клуба изключително много помогнали на девойката да роди и да не изпада в паника от неочакваното събите.

Мениджърът на клуба коментира: "Беше 05:30 сутринта, клубът тъкмо затваряше. Нямаше много хора, когато изведнъж, човек от персонала дойде при мен с думите: "Спешно е!"

"Видях, че жената е на път да роди и трябваше да действаме бързо. Веднага се обадихме на спешна помощ, а от там получавахме постоянни напътствия, какво трябва да правим до пристигането им. Младата жена не изглеждаше прекалено паникьосана, но все пак беше притеснена. Малко след това бебето излезе. Това е едно от най-странните затваряния на клуба, което сме имали... всички плакахме".

Може би се чудите какво точно прави бременна жена в нощен клуб в 5 сутринта.

Мениджърката обясни, че бременното момиче придружило нейна приятелка, която имала нужда да се развесели, тъй като наскоро имала лични проблеми, като нито една от двете не е консумирала алкохол.

От ръководството на O'Club обявиха, че бебето получава безплатен вход за цял живот, разбира се когато навърши необходимата възраст за това.

Служителите на заведението споделят, че изключително много са се привързали към майката и бебето ѝ, защото все пак техните лица са първото нещо което е видяло новороденото.

От лечебно заведение в града, съобщават, че и двамата са здрави и в много добро състояние.

Превод: Glas.bg