Полицаите в севернотурската провинция Трабзон са направили изненадващо откритие, докато проверявали сигнал за проституция в хотел.

Докато претърсвали хотелската сграда, служителите на реда открили дупка зад един от радиаторите в една от стаите.

След подробен оглед, се оказало че отворът води до тайно помещение, където хора са имали възможност да се крият при проверки.

Полицаите са задържали три жени, две от Киргизстан и една от Молдова, които в този момент са се намирали в скривалището.

На задържаните в убежището са повдигнати обвинения за проституция. Арестувани са и собствениците на хотела, които са обвинени в осигуряване на помещение за извършване на платена любов.

Подобен тип скривалища не са прецедент. По-рано тази година служители на реда във Великобритания откриха любители на алкохола, криещи се в шкафове, само и само да се насладят на любимото си питие.

В куриозната ситуация те се оказали след като компанията им се събрала на празненство в затворен от коронакризата хотел. Вечеринката била нарушена обаче от патрулиращи полицаи. При последвалата проверка част от празнуващите се опитали да се скрият, като някои шкафовете им се сторили достатъчно добро убежище.