Любимият на аутсайдерката в Къщата на "Биг Брадър Моуст Уонтед" Никита - Боби Ръгбиста реши да "натрие" носа на най-устатата съквартирантка Албена Вулева. Журналистката бе един от основните дразнители на татуираната силиконка. А след разразилия се скандал между Никита и Златка, че Боби е имал връзка с плеймейтката, отношенията между съквартирантите и Никита съвсем се влоши. 

Доминиращата Албена стана обект на нападките на Боби - с очевидното намерение да "реваншира" опозорената си приятелка. Едрогабаритният мъж нападна първо Вулева, след това с никого не спорещия Сакалиев.

На тазвечершните номинации Никита бе отново изолирана от съквартирантите си и бе подкрепена единствено от Боби, който все още е в Къщата. 

Ни в клин, ни в ръкав, докато Благо и Златка обясняваха защо номинират Никита за изгонване, Боби попита директно плеймейтката: "Хайде, кажи сега пред всички, ние имали ли сме връзка, просто познати ли сме били, имало ли е флирт или сексуален контакт".

Златка, която не очакваше подобен въпрос, видимо се смути и заяви, че е дама и нито й подхожда да отговаря на такова провокативно питане, нито иска да коментира нещо, свързано с Боби. Той поясни и призна пред Благо, че истинският виновник за "размирисването" на тази стара история, е самата Никита, която преди дни заяви на Златка, че е имала интимна близост с Ръгбиста. 

Всичко това накара Благо Георгиев да полудее и това наложи Биг Брадър да извика Златка и да я помоли да озъпти Джизъса да не изпотроши къщата!