Краят на август 2018 година. Полицията в Сан франциско се натъква на ужасяваща гледка - обезглавен труп на мъж, натикан в аквариум. 
Оказало се, че това е 65-годишния Брайън Ег, който бил обявен за издирване по-рано същия месец. Негови роднини се обадили в полицията и заявили, че е в неизвестност. 

После бил намерен обезглавен в аквариума. Убийството обаче остава неразгадано дори година по-късно. 

Полицията намерила евентуалните извършители. Заподозрените били задържани, но след това пуснати на свобода по незнайни причини. Причината да ги хванат била необичайна активност на банковата карта на Брайън, която била използвана за доста подозрително нещо - наемане на служба, която се занимава с почистване, за да почистят местопрестъплението. 

Въпреки това обаче доказателствата били твърде недостатъчнr, за да се повдигне обвинение на задържаните. 

“Убиецът е на свобода и се разхожда свободно из улиците докато набележи следващата си жертва. Искам по-обстойно разследване. Искам да арестуват някого”, призовава от страниците на “Гардиън” Скот Фрий - съседът, намерил тялото на Брайън. 

Гледката в действителност била ужасяваща, а до ден днешен главата и двете ръце на жертвата липсват. Останките от разчлененото му тяло били напъхани в аквариум, пълен с химикали. 

65-годишният мъж работил като бармън в гей бар в Сан Франциско. Бил видян за последно през май 2018-а. После съседите започнали да звънят в полицията и да сигнализират за изчезналия, който обичайно разхождал кучето си из квартала, но напоследък от него нямало и следа. 

Забелязали от дома му да излизат бездомници. Подозренията, че нещо се е случило, назряли още повече през август, когато изведнъж забелязали непознат мъж да мие пода в дома му с толкова много сапун и вода, че течността се изливала през пролуката на входната врата на Брайън.  Миришело много силно на белина. 

На следващия ден бял ван спрял пред дома на 65-годишния мъж. Бил брандиран. Оказало се фирма, която се занимава с почистването на местопрестъпления. Всичко било твърде нереално и затова съседите незабавно набрали 911. 

Полицията се появила и видяла торсът на Брайън. Тялото било скрито в малка стая. Главата липсвала. Ръцете липсвали. Стъпалата също били отрязани от тялото, но били пъхнати в чорапи и пуснати в аквариума. 

Интересното е обаче, че мъжът не просто е бил убит и оставен. Трупът му е бил ваден няколко пъти от аквариума и изглежда върху него са били извършвани различни манипулации, вероятно експериментални. 

Няколко дни след като намират тялото на Брайън са арестувани двама души, които според съседите били забелязани в дома на 65-годишния мъж. Те били арестувани по подозрения в убийство, финансова измама и кражби. Нищо от това обаче не стигнало до съда. 

Единият предполагаем извършител на престъплението бил пуснат малко след задържането си. Другият бил държан в ареста до април тази година и то заради друг случай, който нямал нищо общо с убийството на Брайън.