Счупена тазобедрена става прати в болница актьорът Стефан Данаилов. Ламбо имал вила в Приморско, където прекарвал лятната си почивка всяка година. Именно там бившият министър паднал и се наранил.

Дълго време не е искал да отиде на лекар, смятал, че нещата са по-леки, но болките се усилили и неговият шофьор извикал линейка. 

В момента Данаилов е приет по спешност в бургаската болница “Бургасмед”, където Ламбо пристигна на носилка по-рано днес. 

Духът му е висок и е в кондиция, но се налага спешна операция, коментираха негови близки пред „24 часа”.

Лидерката на левицата Корнелия Нинова също изрази своите притеснения за колегата си Данаилов. Двамата успели да разговарят по телефона. 

“Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки”, обясни тя във Facebook. 

Все още не е взето решение дали ще го оперират в Бургас, или ще го транспортират до София.

В момента актьорът няма представления с пиесата "Актрисата", но лечението ще изиска много време, упоритост и рехабилитация.

„Стефан се чувства добре, доколкото е възможно в това състояние. Духът му е висок, нека да успокоим неговите почитатели. Всички се надяваме на най-благоприятен изход”, уточниха близките му.

Все пак годините на актьора не са малко - 76, подобно счупване е доста неприятно и опасно, но всички около него, както и самият той, са оптимисти.