Той е на 24 години. Някога е живеел на улицата. Някога съдбата го е отминавала с пренебрежение, но един ден се спряла, погледнала го право в очите и му отправила най-широката усмивка. 

Името му е Деймън Шихи-Гуисепи. Спял пред един от фитнесите в Маями и дал последните си 200 долара за тренировка. Тогава негов приятел, с когото играели футбол в гимназията, му казал, че футболният отбор “Кливланд Браунс” имали тренировка. Деймън обаче не бил поканен, естествено. Въпреки това обаче младежът решил да се появи. 

Някак успял да убеди мениджъра, че познава вицепрезидента на отбора. Това, разбира се, било лъжа, но било достатъчно, за да го пуснат. 
Вътре все пак се запознал с Алонсо Хайсмит - вицепрезидентът на “Кливлънд Браунс” и успял да си спечели проба за отбора. На нея младежът избягал 36-метровото игрище за 4.38 секунди. Впечатлил всички и си спечелил покана за тренировките идната седмица. 

Съдбата му се усмихнала в най-неочаквания момент. Младежът отишъл на тренировката и успял да надвие целия отбор. Завидните му качества и огромният талант му спечелили договор. 

Животът му преди четири месеца бил съвсем различен. Днес обаче младежът успява да изведе отбора си на доста предно място. Звездата му блясва съвсем на мача преди няколко дни, в който “Кливлънд Браунс” разгроми “Уошингтън Редскинс” - третият най-скъп отбор по американски футбол в света според списание “Форбс”.