Истинското й име е Стефани Садора. По-голямата час от хората обаче я познават като Джени Лий - звезда от еротичните филми, която някога е била на върха. 

Днес обаче живее в пълна бедност, а палатът и е… дупка под земята. Буквално!

Джени Лий се нарежда сред 120-те най-добри порноактриси в света и до ден днешен, макар че напуска развлекателният бизнес за възрастни преди около година. 

Само за 365 дни обаче животът и се е преобърнал с краката нагоре и то не в добрия смисъл, ако се придържаме към духа на еротичното кино. 

По следите на угасналата порнозвезда тръгват от телевизия RTL и то съвсем случайно. Журналистите просто правели документален филм за известните тунели в Лас Вегас, които са обитавани от бездомници. Там домът си намерила и Стефани. 

Много от жителите на подземията в меката на хазарта страдат от зависимости. Въпреки това обаче хората под земята са много по-толерантни към нея и има много повече истински приятели отпреди.

Кадрите във филма показват как тя слиза в подземния свят. Тъмно е, само една малка лампа осигурява светлина в пространството й.

Стефани Сандора се е настанила уютно на постелката си. В средата на пространството виси дартс, по стените има плакати.

Бившата актриса смутено говори за живота си под земята и годините, които вече са зад гърба й. Сандора влиза в индустрията, когато е на 21 г. През 2016 г. излиза последният й филм. 

От репортажа не става ясно откога живее в подземните канали на Лас Вегас. Казва обаче, че е свикнала и се чувства щастлива. Има всичко, от което се нуждае.

Тя поема дълбоко въздух и казва: "Разбира се, тук няма вода, но от нуждите се раждат добри приятелства".