Свекървата на Наталия Гуркова - Мира Михалевич, няма да празнува с роднини Нова година, а иска да остане сама. След убийството на сина й Джордже през септември възрастната жена все повече се отдава на духовни практики, за да преодолее мъката от трагедията. Мира заедно с друга своя приятелка Лейла Джокич се е записала на екскурзия до Бали по Нова година. Приятели решили, че "подаръкът", който й правят, ще я разсее, тъй като след убийството на Джордже, жената продължавала да плаче всеки ден и била безутешна.

"И на всички нас, за които се грижеше Джордже, той липсва. Беше най-готиният шеф, толкова много даваше за животните, спасявахме ги и благодарение на неговите средства", сподели Сабина Еса, която е служителка в неправителствена организация за защита на животните в Йоханесбург. Сабина познава семейството на Михалевич, близка е с майка му и жена му и смята, че след кончината на бизнесмена за нея и организацията настъпват лоши дни. "Още съм в ступор, не знам как да си го обясня. Много неща се случват тук при нас. Държавата ни става опасно място за живеене, но все пак се надявам добри хора да наследят дейността за защита на беззащитните бозайници", сподели Еса.

Междувременно в приятелски профили излизат многобройни снимки на Джордже с жени, малко или много били негови близки през годините. Александра Медич е една от тях. Русокоската мацка има общи снимки с Джордже, както и с майка му, на която двамата с гордост позират. "Няма никой лоша дума да каже за Джордже, защото беше ангел", пише Александра на 40-те дни от кончината на Михалевич. 

Според запознати вдовицата на Джордже се страхува за живота си. В момента тя живее в панелка в "Младост" при майка си.