Пластмасата посегна и на най-святото! Не останаха райски кътчета, тези с мечтаните златисти плажове и мидички, изобразени на пощенските картички.

Почти на всеки плаж по света днес се виждат пластмаси. Не на всеки това му пречи, но привържениците на романтиката ще се възмутят. 

Неприятно е да седнеш на плажа, за да покажеш малката мечка на тазвечерната ти любима и да се набодеш на пластмасова виличка, с която някой си е боцкал цацата. Минава ти мерака за всякакво боцкане след това. Никакви мечки. Ни малки, ни големи. Секс на плажа (за коктейла говоря), и той дори е пълен с пластмаса. Абе, пластмасата е навсякъде. 

Когато говорим за замърсяване с пластмаса в главите ни се появяват костенурки, погълнали пластмасови торбички, заплетени птици в корда или токсични химикали. 

Този пост е малко по-различен. Деца под 18 години спрете да четете в този момент. Майки, извинете ме! Бащи, нека почистим малко пластмаса!

Все повече предприятия си правят реклама на гърба на замърсяването с пластмаса. Модерно е, актуално е. Този феномен стана толкова използваем, че поставя някои стереотипи под въпрос. Какво казват хората – голотата, сексапилността, разврата продават. 

Да, ама не! Пластмасата продава. Какво ли би станало, ако съберем тези две неща в едно – маркетингова бомба? Не мислете. Няма да ви карам и да чакате. В заглавието ви обещахме порно, та ето го. Най-мръсното порно, правено някога.

Разбира се, това е цензурираната версия, но да разкажем малко за видеото, преди да стигнем и до нецензурираната. Спонсорираният от Pornhub филм цели да покаже замърсяването с пластмаса, при това по своя си начин, съобщава lessplastic.bg. Според компанията, клипа е заснет на един от най-замърсените плажове на света. 

Интересното е, че дори порното може да е с благотворителна цел. Не се шегувам. С всяко гледане на "Най-мръсното порно, правено някога" вие дарявате средства на организацията Ocean Polymers, която се бори със замърсяването с пластмаса на сушата, в океаните и реките. Всеки помага в борбата с пластмасата по свой си собствен начин. В този ред на мисли, адмирации за двойката, участвала във филма – LeoLulu и тяхната идея. 

Близки и далечни приятели, бащи и пълнолетни синове, Гошо от гимназията – днес е денят да направите едно добро дело! Гледайте! Гледайте и дарявайте. Дерзайте.