“Търси се синът ми навсякъде!
МОЛЯ всички вас, вижте снимките.
Който го види или вече го е срещал някъде, да се обади!
МОЛЯ всички шофьори: Не подминавайте човек .
Моля, споделяйте публично!
СПОДЕЛЯЙТЕ! Лайкчета и сълзички не помагат!” 

Това са думите на една майка в отчаяние. Майката на Иван - 28-годишният мъж, от когото няма и следа вече повече от седмица. 

Той изчезна след нерегламентирано парти в гората, като часове преди да загубят дирите му, Иван изпрати SMS с локация на баща си. 
Последните му думи били, че се страхува. 

“В неизвестност е. На къмпинг до Аксаково, край Варна беше. Близки села са Любен Каравелово, с. Зорница. Моля също, ако имате познати там, питайте ги. Изобщо в целия Варненски регион. И навсякъде, шофьори на коли и т.н. Моля за разпространение, не за оплаквания. Жив и здрав си го искам, каквото и да е преживял”, написа още майката на Иван - Ганка Йорданова. 

В издирването на мъжа се включиха и служители на горското стопанство, негови близки и приятели, а полицията използва и служебни кучета в района, в който е видян за последно.

Иван бил на палатка с приятели в гората. За последно е видян около 4:00 часа сутринта на 25-и август. Той е бил един от гостите на технопарти, организирано в група във Facebook.

В нощта, в която е изчезнал, се е обадил на баща си, и му е казал, че се е изгубил в гората, пратил му е координатите си и предупредил, че му свършва батерията на телефона. От тогава никой не го е чувал и не го е виждал.

Иван Йорданов е висок около 180 см, със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Бил е облечен със синя тениска, къси панталони и зелено горнище.

Полицията призовава гражданите, които имат информация някаква информация за него, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.