Май, 2019-а. Един Instagram модел е метнат през балкона, защото е ключов свидетел по дело, в което са замесени двама футболисти, един таксиджия и много алкохол. 

Екатерина Бобкова беше в кома, след като беше бутната от балкон на почивен комплекс в Чехия. Красавицата падна от 10-метрова височина и твърди, че това не е било инцидент, а опит за убийство. 

Делото е срещу руските футболисти Александър Кокорин и Павел Мамаев. Те са обвинени за побой и нарушаване на обществения ред. Заради показанията на Бобкова двамата спортисти бяха вкарани в затвора и ще излежат тежки присъди. 

Моделът разкри, че се е опитала да спре играчите да пребият таксиметровия шофьор Витали Соловчук и разкри подробности по вакханалията, причинена от футболистите и приятелите им.

След показанията си обаче Бобкова беше намерена да лежи безжизнено под прозореца на планинска почивна база в Чехия и прекара няколко месеца в кома, борейки се за живота си. 

Полицията в Чехия третира случилото се като “инцидент”, но според руски медици става въпрос за нападение. 

От прегледите станало ясно, че Бобкова била ударена по главата и била в безсъзнание, когато паднала от балкона на хотелската си стая. 

Освен това, според показанията на самата красавица, преди инцидента Бобкова била дрогирана. Пила не повече от две чаши вино преди случката, но се почувствала замаяна, а след това не помнела нищо.