Всичко мина перфектно и нормално. Имаше доста дебати, имаше плачове, рев. Всичко беше, както очаквахме. Това заяви пред Би Ти Ви най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев, след като стана ясно наказанието му да не се боксира в рамките на 6 месеца в САЩ, както и да плати 2500 долара глоба.

"Джени Суши се разплака, искаше всичко да бъде по-драматично", каза още той.

"Не съм лишен от права точно за 6 месеца. Ще има изслушване и на 22 юли и тогава стане ясно дали ще остане наказанието на 6 месеца", уточни боксьорът ни и добави: "Трябва да премина някакви курсове до 22 юли."

"Обясних надълго и нашироко какво се е случило. Обясних истината. Тя в някои моменти не отговаряше на въпросите на адвокатите и комисията, защото така й казаха. Когато един човек казва истината, защо да не отговори", учуди се Кобрата.

"Аз нямам никакви лоши чувства, въпреки че те ме атакуват. Извиних й се, запознах се дори й с адвокатката й. Не съм си разменял думи с нея. Не мога да повярвам как директно казваше неща, които бяха точно така", разкри Пулев.

"Адвокатката й си беше написала някакви доводи, които бяха като за Туитър", добави боксьорът ни и уточни, че няма заведени искове от страна на Джени Суши. "Много хора ме съветват аз да заведа искове срещу тях. Не знам, ще видим. Като гледам как стоят нещата, едва ли ще се стигне до съдебни процеси. Може би тя ще си остане с лайковете и с краткия интерес към нея", коментира той.

"Имахме план да играя на 15 юни във Вегас, но това няма да може да се осъществи. Оставам в САЩ, тук се подготвям", каза още Кубрат Пулев.