Странна автобиография на мъж от ромски произход бе забелязана в столичния квартал „Борово”, в магазинче за алкохол и цигари. Публикацията в социалните мрежи стана повод за хиляди усмивки, редица подигравки, а и за нападки.

Във въпросната "автобиография" Дуцко Дудев Каракочев е представен като 40-50 годишен мъж, който не знае кога точно е роден. Има 18 деца и цели 26 внуци, а образованието му е до "3 клас, голямото междучасие". На автобиографията е отбелязано, че мъжът е пребивавал в затвора цели 15 години - първо в Пазарджишкия (от 1985 до 1990 година), после в Бобовдолския (от 1992 до 1999 година) и накрая в Поправителен дом - Кремиковци от 2001 до 2003 година.

Като причини за прекарване зад решетките, мъжът посочва, че често намирал парите на хората още преди да са ги загубили. От биографията става ясно още, че мъжът е любител на "черната" музика - слуша Кондьо и Софи Маринова.

Все още не е ясно какви са мотивите за разпространението на подобен тип автобиография - дали става въпрос за умишлена подигравка, или просто някой е искал да позабавлява хората. Възможно е това да е намек и към крадците. Други пък се възмутиха от подигравката с човека и осъдиха деянието.