Овен

Отношенията между вас и половинката ви днес, ще са малко хладни и ще се усеща дистанция помежду ви. Вероятно, нямате достатъчно време, което да посветите на любимия ви човек и все не намирате подходящия момент да проведете един сериозен разговор.

Задава се нов труден за вас период в кариерата ви. Проблемите, с които ще трябва да се справите, ще забавят много работата ви и това ще ви създаде допълнителен стрес.

Внимавайте много с бизнес партньорите ви, за да не попаднете на добре фалшифицирани стоки и да претърпите много загуби. Преди да се доверите на някого, ще е добре да го подложите на тест, дали е честен и лоялен към вас.

Телец

Днес, най-вероятно ще ви липсва внимание от партньора ви и близките ви хора. Вероятно, всеки от тях ще е угрижен за собствените си проблеми и тревоги. Може би, ще ви е трудно да се примирите с това положение, но не го приемайте лично, тъй като скоро тези настроения ще отминат.

Всеотдайността ви в работата, днес ще даде своите плодове и пред вас ще се разкрият страхотни нови възможности за кариерно издигане. Ще бъдете високо оценени от шефовете ви и ще се радвате на признание от колегите ви.

Не се отказвайте от нововъведенията ви в бизнеса и премерените рискове, дори да претърпите някои загуби. Всяко начало е трудно и трябва да преминете през тези препятствия, за да добиете ценен опит, който ще ви е от ползва в бъдеще, за да стигнете до заветните печалби.

Близнаци

Атмосферата от конфигурацията на планетите вероятно ще е малко мрачна, относно личните ви отношения. За да не бъдете потиснати и нещастни и денят ви да стане още по-мрачен и тъмен, направете нещо положително за половинката си и позволете на слънцето да влезе в дома ви. Всичко ще зависи от вас.

Придържайте се към традиционните средства и методи в работата ви и бъдете по-консервативни. Днес не е ден за хазартни и рискови решения, въпреки, че сте почитатели на иновациите. Заложете на сигурното и изпитаното, което се е доказало във времето.

Може би, днес ще сте нетърпеливи печалбите ви да скочат драстично и трудно ще проявите нужното спокойствие. Желанието ви, инвестициите ви да се изплатят незабавно, просто ще гори във вас и няма да ви дава покой. Ако не може да увеличите печалбите си, то поне се опитайте да намалите загубите.

Рак

В случай, че сте се отчуждили от партньора си по някаква причина и днес не сте в особено добро настроение, звездите ще ви помогнат да преодолеете страховете си и за започне процесът по затопляне на отношенията ви. Ще преминете успешно през препятствията и ще премахнете всички пречки по пътя ви.

Вероятно, нещата в работата ви ще са сравнително спокойни и ще успеете да си отдъхнете за малко от постоянното гонене на срокове. Ще имате време да планирате и да помислите по-обстойно над нещата, които ви предстоят да свършите.

Вслушвайте се в съветите на близките ви хора, относно харченето на парите ви и нещата, които възнамерявате да купите. Възползвайте се от опита, който имат другите и се доверете на изпитани марки, вместо да се подвеждате по модерния дизайн на стоките.

Лъв

Днес, вероятно ще сте фокусирани единствено върху проблемите и недостатъците във връзката ви. Стресът, който ви се струпал напоследък, ще ви направи по-дистанцирани и затворени. Не бъдете твърде критични и се опитайте да приемете и гледната точка на половинката ви.

Не бързайте и не действайте безразсъднов работата си днес. Преди да представите позицията си по даден въпрос, се постарайте да се разровите и прочетете различни проучвания по дадената тема, за да имате достоверни доказателства за думите си.

Разчитате на добрата си памет за парите, които сте похарчили, но въпреки всичко може да се окаже, че сметките ви не са точни, ако не си пазите всички касови бележки. Не правете рискови покупки и избягвайте сключването на договори през този ден.

Дева

С днешната планетарна конфигурация ще успеете да се справите с всички възникнали проблеми и спорове, по-добре от всеки друг. Опитът, който имате ще ви помогне да измислите нещо, с което да накарате партньора ви да се усмихне и забрави за всичко лошо и негативно.

Най-вероятно, днес ще сте доста замислени над започването на нов цикъл в работата по нов по-ефективен, лесен и продуктивен за вас начин. Това ще е важен за вас ден, през който ще започнете да изпълнявате целите си.

Не е нужно да се опарите от дадена неуспешна инвестиция, за да бъдете по-внимателни с парите си. Ще имате възможност да се възползвате от изгодни оферти за стоки, които смятате да закупите.

Везни

Ако поставяте партньора си на пиедестал и изпълнявате всичките му желания, днес може да осъзнаете, че човекът до вас също допуска грешки и не е толкова перфектен, колкото сте си мислили. Бъдете по-реалистично настроени.

Не бъдете алчни и не мислете, че трябва да ви се плаща много повече за положения труд. Бъдете благодарни за това, което имате и не се поддавайте на разни изкушения, които най-вероятно няма да имат дълготраен и сериозен характер.

Нямате основателна причина да се притеснявате толкова много за парите си. Ако се придържате към заложеният от вас бюджет, всичко ще бъде лесно като детска игра. Старайте се да не мислите само какво може да си купите, а се задоволете с това, което имате.

Скорпион

Вероятно, днес ще се опитате да скриете дадени проблеми от партньора ви, за да не го тревожите и притеснявате. Би било много по-добре да споделите това, което ви мъчи, за да ви олекне и да продължите напред със задачите за деня ви, по един по-спокоен и безпроблемен начин.

Проблемите и търканията, които сте имали с дадена институция или организация, днес ще отшумят и работата ви ще върви по-гладко и спокойно. Комуникацията с колегите ви ще бъде изключително ползотворна и ще ви помогне да постигнете заложените си цели.

Възможно е да имате някои финансови проблеми през този ден, но не се безпокойте, тъй като притесненията ви няма да ви направят по-продуктивни и да ви донесат повече парични постъпления. Погрижете се за най-належащитеви разходи и задължения.

Стрелец

Днес, определено ще имате нужда да се усамотите с партньора ви и да прекарате вечерта заедно. Бъдете отворени към всякакви щури идеи и забавления. Нека партньорът ви диктува правила през този ден. 

Оставете зад гърба си рискованите ходове и решения. Бъдете по-предпазливи и сдържани, за да върви работата ви гладко и безпроблемно. Припомнете си заложените цели и не се отклонявайте от пътя, по който сте поели.

Дори финансовото ви състояние да не е особено процъфтяващо, други неща ще ви доставят радост през този ден. Изкарването на прехраната ви не е за пренебрегване и ще трябва да намерите по-вълнуващ начин, по който да изпълнявате задълженията си, без да ви е скучно и досадно.

Козирог

Разговорите с партньора ви, най-вероятно няма да вървят особено добре през този ден, поради неблагоприятната планетарна конфигурация на планетите в сектора отговарящ за личните ви отношения. Вероятно, ще почувствате известно отчуждаване, което може да се дължи на твърде натоварения график и на двама ви. Все пак, се опитайте да намерите време за вас двамата, преди да сте се наранили взаимно.

Увереността и самочувствието ви в службата растат и вероятно ще започнете да се чувствате много по-уважавани и ценени. Положителната промяна у вас няма да остане незабелязана и смело ще напредвате в кариерата ви.

Най-вероятно хората, с които ще се срещате днес, ще са впечатлени от бизнес нюха ви и ще ви предложат някакъв вид бизнес партньорство. Това ще ви отвори нови възможности за реализиране на допълнителни доходи.

Водолей

Може би, днес ще ви се иска да останете сами със себе, далеч от присъствието на партньора ви. Много от недостатъците ви може да излязат на яве и да покажете скритата си лоша страна, която да нарани чувствата на партньора ви. Ако се наложи да говорите, не се опитвайте да лъжете, а си служете само и единствено с истината.

Несгодите и проблемите, които сте имали в работата ви, най-после ще отшумят и ще имате възможност да започнете нов проект, който малко по-малко ще ви позволи да напредвате в издигането ви в кариерата. Връзките с колегите и бизнес партньорите ви, все още може да не са много стабилни, така че не спирайте да работите усилено в тази посока.

Може би, приоритетите ви доста ще се различават  от тези на вашите приятели и познати и ще се чувствате като, че ли сте от друга планета. Трудно ще проумеете как някои хора може да похарчат половин заплата за чифт маркови маратонки или чанта. Останете верни на себе си и продължете да сте максимално пестеливи.

Риби

Вероятно, днес ще се чувствате несигурни, относно външния ви вид и мерките и килограмите, към които се стремите. Това ще се отрази сериозно на настроението ви и начина, по който говорите с партньора ви. Може би, любимият ви човек ви вижда по различен начин и не забелязва недостатъците ви и трудно би разбрал как се чувствате, но въпреки всичко ще се опита да ви развесели.

Нещата в кариерата ви може да стигнат до критична точка и вероятно ще ви е много трудно да се справите с възникналите проблеми. Плановете, които сте си правили, изглежда  няма да ви свършат работа и ще се наложи да въведете много корекции в проектите и документацията ви.

Може би, днес трудно ще намерите баланса между харченето и спестяването на пари. Поемете контрол над финансите си и не се поддавайте на импулса да правите емоционални и необмислени покупки.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.