Овен

Влюбените ще изпитат много щастливи мигове и ще чувстват облагодетелствани през този ден. Денят е благоприятен и обещаващ също и за самотните, това е периодът, който ще работи в тяхна полза.

Вероятността от сблъсъци с колегите може да има сериозни последствия, ако не избягвате конфликтните ситуации. Внесете позитивен полъх на работното си място. По всичко изглежда, че безработните ще имат напредък през този ден.

Новината за днешният финансов ден не е благоприятна, защото вашият основен източник на пари започва да „пресъхва“. Опитайте се да намерите алтернативни методи за подобряване на финансовото си състояние.

Телец

Семейните ще имат сериозни раздори през този ден. Ще се наложи да проявите повече толерантност и да направите компромиси, за да се избегнат излишните драми. За самотните денят ще протече на приливи и отливи, някои ще заживеят щастливо, а други ще се лутат в своят избор.

През този ден, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. Ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място. Безработните да имат готовност да приемат сериозни предложения за работа.

Може би, ще ви се прииска да се насладите на по-фините неща в живота. Това ваше желание определено ще завиши харченето на пари. Много е вероятно да оставите генерирането на финансите за други дни. В крайна сметка доволни или не, ще се задоволите с това, което имате като капитал през този ден.

Близнаци

При семейните двойки вероятно ще възникнат някои частични пречки, ала ще бъдат бързо преодолени. Отношенията с близките роднини, вероятно ще преминат към подобрение. Влюбените двойки могат да осветят този ден с много любов и романтика, противоречията ще стихнат бързо.

Дрязгите с някои от колеги ви вероятно ще бъдат потушени, благодарение на вашата дипломатичност. Въпреки това, ви очаква доста отруден работен ден, за сметка на това, ефективността ще надмине очакваното ниво. Безработните изключително трудно ще си намерят свободна работна позиция, особено днес.

Изглежда, че ще дадете приоритет на своята амбиция, поставяйки я пред парите. Както казват - Парите идват и си отиват, но амбицията остава. Това не означава,че няма да имате благоденствие през този ден, а напротив, амбицията ще е тази, която ще бъде вашият финансов двигател.

Рак

Очаквайте един приятен ден, ще имате чудесната възможност да прекарате повече време заедно със семейството си. Самотните да не очакват чудеса, защото ще бъдат удостоени с нова сродна душа. Влюбените да очакват частични бури посред яркото слънце, вероятно и тези стихии няма да пречупят любовните трепети.

Работният процес ще навлезе в нормалните си обороти. Отпускарският сезон е пред замръкване и вероятно ще работите в пълен състав, а това определено ще повлияе благотворно на работната производителност.

Едва ли, ще имате достатъчно пари в брой, особено днес. И ако в кредитната ви карта духа само вятър, тогава нещата не са добре. Но всичко е до време, финансите ще се подобрят при вас в най-скоро време. А до тогава спестявайте по възможност. 

Лъв

Изключително благоприятен ден за влюбените. Тази благотворна „зараза“ няма да подмине и самотните, най-вероятно ще се радват на чудни изненади. Семейните да не очакват някакви възвишени промени, нещата в повечето случаи ще си останат постарому, но да не очакват особени усложнения.

Изглежда ще бъдете изправени пред изключителни изпитания на работното си място. Определено на някои от вас ще им бъде изцедена енергията от натрупаните работни ангажименти, а умората ще бъде неизменен спътник през целия ден. Правете кратки, но чести почивки.

Много е вероятно в близките дни, всеки един ваш ден да се превърне в „Черен петък“. За да не се застояват стоките, най-доброто което бихте могли да сторите е да продавате на промоции - добри отстъпки, повече оборот, а от там - реализиране на печалби.

Дева

Семейните да очакват сериозни пререкания и обтегнати взаимоотношения, които ще бъдат затормозяващи. Ще трябва да се вложат максимум усилия за преодоляването на появилите се катаклизми, свързани преди всичко с липсата на пари.

Бъдете изключително предпазливи, особено днес. Словесните битки с някой ваш отдавнашен съперник - колега, могат да предизвикат сериозни сблъсъци. В резултат на това, работната ефективност осезателно ще спадне и последствията няма да ви харесат.

Няма да бъде добра идея, ако прекарвате повече време в един или друг мол. Това определено ще доведе до торнадо в портфейли, банкови карти и дори в джобовете ви. Препоръчително е да избягвате пазаруването през този ден, така ще имате възможност да спестите някой лев настрана.

Везни

Не избързвайте да се радвате на слънчевите лъчи, защото облаците на обичайните битови проблеми страховито се задават, но едва ли ще засенчат значително добрите взаимоотношения при семейните двойки. Самотните ще имат по-големи шансове за нова връзка и това ще ги окрили.

Бъдете по-разумни през този ден, опитайте се да дадете шанс на тези колеги, които вече са допуснали грешки.  Само по този начин ще можете да коригирате ситуацията, която снове на работното място. Преди всичко се концентрирайте върху отношенията с целият персонал.

Добра вест във финансовият сектор, вероятно парите си проправят път към вас. Бъдете готови да ги посрещнете подобаващо с вашите финансови стратегии и планове. Преценете много добре своят бюджет и всеки лев следва да поеме точната си дестинация.

Скорпион

Може да очаквате един прекрасен ден, изпълнен с любов и магическа романтика. Звездите ще спомогнат за една специална атмосфера, която ще ви накара да затаите дъх от приятните изненади, които предстоят.

Напрежението и тревогите на работното място най-вероятно са останали в миналото. Възможно е да има тук-там вторични трусове, но може би още днес ще стихнат. Безработните ще трябва да положат двойно повече усилия, за да открият нови възможности за работа.

Ще се наложи да пропуснете забавлението от шопинг терапията през този ден. Повечето неща няма да бъдат по джобът ви, така че се свийте малко и ограничете апетитът за пазаруване и пилеенето пари. Задръжте още малко докато Луната излезе от съзвездието Дева.

Стрелец

Изглежда, на влюбените двойки ще им се наложи да възстановят добрите си взаимоотношения. Това е така, защото някой от тях е загубил доверието на партньорът или е настъпило разочарование. Самотните вероятно ще прекалят със своята гордост и при това им поведение, биха могли да изгубят подходящата си нова любов. 

Не се очертават сериозни индикации за неблагоприятна атмосфера на работното ви място. Макар и уморени, ще можете да поемете и допълнителни ангажименти. Безработните да отложат своите търсения на свободни работни позиции, нека съхранят енергията си за идните дни.

Много е вероятно да сте надвишили паричният си лимит. Това вероятно ще се дължи на покупки или добре прекаран отпуск. Така че не се обезсърчавайте, ако не ви достигат пари. Съвсем скоро финансовият баланс ще се възстанови.

Козирог

Любовта може да се усложни през този ден. Това най-вероятно ще ви притесни, защото липсата на любов са пропилените чувства, отлетели в различни, незнайни посоки. Опитайте се да намерите път към мотивацията. Защото може би ще изпаднете в дълбока депресия.

През този ден ще ви се даде възможност да направите силно впечатление не само на своите колеги, а и на прекият си шеф. Опитайте се да се концентрирате само върху това, за което сте наети като професионалисти, за да се справите чудесно.

Може би ще вземете  необмислени с финансови решения особено днес. Неочакваните разходи са най-вероятни. Ще бъде добре, ако избягвате да давате пари на заем, тъй като шансовете да ви ги възстановят са минимални.

Водолей

Влюбените двойките изглежда, ще дадат всичко от себе си, за да се забавляват, да останат заедно и да вдишат въздух на безусловна любов. При семейните двойки някак си неизбежно ще се прокрадват съмнения, макар и трудно ще се справят с това. 

Твърде е вероятно да ви подразни прекаленото любопитство към вас от страна на някои ваши колеги. Вероятно, ще ви обсипят с много пикантни въпроси, и това ще ви дойде в повече. Усмихвайте се и не давайте вид, че тази посредствена любознателност ви изнервя.

Денят е подходящ да проучите, как стоят точно нещата при закупуването на нов автомобил или ново жилище. Прегледайте всички предложения много внимателно, търсете отстъпките и преди всичко практичността на новата придобивка. Проявете повече внимание, защото емоциите биха могли да ви подведат.

Риби

Самотните вероятно ще имат късмет през този ден. Може би, ще изпитат притеснения, дали ще бъдат приети с всичките им недостатъци. Притесненията им ще са неоснователни, напротив - ще бъдат приети радушно и такива,каквито всъщност са.

Изглежда няма да бъдете в настроение, за да работите. И това ще ви накара да избягвате отговорността към работните си ангажименти, което определено ще се отрази да репутацията ви. Опитайте се да се мотивирате, за да не се стигне до конфузни ситуации.

Звездите ви съветват да похарчите известна сума пари за вашето лично удоволствие през този ден. Уважете себе си и няма да съжалявате. Колкото до инвестициите, денят изобщо не е благоприятен. Припомнете си, колко трудно сте изкарали тези пари, преди да ги загробите в губещи инвестиции от неправилни решения.