Амина Харт е родила от донор на сперма. Избрала го е сред анонимни анкети и не е имала никаква представа с чия сперма е оплодена.

Родило се красиво русо момиченце. Лейла растяла мила и умна, но... изобщо не приличала на майка си.  

И майката решила да разбере кой е биологичният татко на нейната прекрасна Лейла. В Банката за сперма обаче не й помогнали - името на донора се оказало строго пазена тайна.

Амина обаче успяла да убеди медиците поне да изпратят на бащата снимка на детето. И... отговорът дошъл много скоро - а с него и снимка на бащата. Скот бил точно толкова рус и синеоок като дъщеричката си.

После... мъжът поканил Лейла и майка й в Австралия, където живеел. Амина и дъщеря й се качили на самолета и отишли да се запознаят с бащата на детето.

Скот веднага се привързал към момиченцето с цялото си сърце. Той бил вдовец и сам отглеждал тримата си сина.

Постепенно обикновеното познанство между майката и бащата на Лейла прераснало в чувства. И русият самотен татко направил предложение на Амина. А тя приела...

После Амина написала книга за необикновената история на тяхната любов. И "Как срещнах твоя татко" стана бестселър. По книгата сега снимат филм. За едно необичайно зачеване и още по-необикновена любов между една майка и един баща...

Превод и редакция от Комсомолска правда: Glas.bg