Живко Миланов отвърна на Петър Курдов: Ракията не прощава!

Живко Миланов отвърна на Петър Курдов: Ракията не прощава!

Капитанът на Левски Живко Миланов отговори на легендата на "сините" Петър Курдов, който заяви, че бранителят бойкотира наставника на тима Петър Хубчев.

"Не исках да го коментирам този човек, но не мога да оставя да се говорят лъжи и измислици по мой адрес. Няма проблем да бъда критикуван. Това винаги съм го приемал. Градивната критика ме е мобилизира, но да чувам, че играя срещу треньора си, не мога да го повярвам. Това означава да играя против Левски, против мен самия. Аз имам близо 500 мача и във всеки един съм давал максимума от себе си.

Не винаги се е получавало, но хората, които ме познават, знаят, че цялата си кариера съм изградил с много трудно и пот, минавайки през всякакви трудности. Никога не съм си позволявал да се крия. Това означава да плюя на абсолютно всичко, което съм направил досега. Нека да каже къде го е чул? Сигурно в кръчмата? Ако иска да си намери работа, да отиде в някой жълт вестник. Там да говори измислици! Не мога да повярвам, че човек на тия години може да говори такива неща, ама явно ракията не прощава", сподели Миланов пред Спортал.

Напишете коментар

Мач между Кубрат Пулев и шампиона в тежка категория Антъни Джошуа е изглежда
Русия е аут от големите първенства за 4 години! Соленото наказание бе наложено
Президентът на Ботев Пд Георги Самуилов благодари на премиера Бойко Борисов за
Григор Димитров вече има треньор! Това е немският специлист Крис Гро. Той
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед и настоящ коментатор Гари Невил говори за
Феновете на Локомотив Пловдив реагираха бързо след думите на кмета на град