И деветте тела на загиналите при катастрофата с хеликоптера на Коби Брайънт вече са открити от разследващите. За съжаление сред тях са и телата на още две деца.

Властите все още не са обявили официално имената на жертвите, но медиите в САЩ вече тиражират имена. Освен 41-годишната баскетболна легенда и 13-годишната му дъщеря Джиана, при инцидента са загинали треньорът по бейзбол на местен колеж Джон Алтобели (56), неговата съпруга Кери Алтобели (46), дъщеря им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), нейната дъщеря Пейтън Честър (13) и пилотът на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян.

Това спаси живота на съпругата на Коби! Защо не е била в хеликоптера?

Хеликоптерът се разби в стръмен хълм северозападно от Лос Анджелис. Отломките се разпилели на значителна площ. "Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажът - от другата. Основният ротор е 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху площ от 200-250 метра", казва Дженифър Хоуменди, която ръководи разследващия екип, пише БГНЕС.

Властите първоначално обявиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела. Полицията призова гражданите да не се тълпят на мястото на катастрофата, защото пречат на разследването.

Издирват президентска дъщеря за сериозни престъпления