Акаунтите в социалните мрежи на Кубрат Пулев бяха подложени на хакерски атаки. Основната цел е официалната фейсбук страница на боксьора. Тя е най-популярната сред българските спортисти и известни личности, като се следва от близо 500 000 потребители.

Самият Пулев призна пред в. "България Днес", без да споделя подробности, че са се опитали да хакнат акаунта му, но не им се е получило. Кобрата притежава още профили в инстаграм и туитър. Те също са поддържани редовно.

Още няколко популярни личности бяха ударени по социалните акаунти. Сексбомбата Васи Стоянова, която имаше най-много последователи в инстаграм, беше завлечена с пари, след като нейният профил беше откраднат. Васи Инстаграма плати 700 евро на злонамерените виртуални апаши. Тя все още не си е получила акаунта, от който изкарваше сериозни приходи.

Подобни премеждия имаше и Валери Божинов. Той беше хакнат през есента. В продължение на няколко месеца инстаграм профилът на нападателя не беше активен. Божигол получи неочакван подарък за 34-ия си рожден ден преди няколко дни.

Инстаграмът беше възстановен, а близки до острието разкриха, че Валери е платил 4-цифрена сума. Щедрият бонвиван и преди се е отчитал на хакери, когато профилът на неговото бивше гадже Биляна Дол беше откраднат.

Хакерската атака е най-малкият проблем пред Кубрат Пулев. В момента той води тежки преговори за мач с Антъни Джошуа. По предварителните прогнози срещата за световната титла в тежка категория трябва да се състои на 20 юни в Лондон. Очаква се следващата седмица двете страни да си стиснат ръцете.

В момента Пулев е в Германия, където стартира неговият тренировъчен лагер. Кобрата има да разрешава и сериозен проблем със своята виза, след като беше върнат през миналата седмица. Продължават и размените на "любезности" между боксьора и ръководството на планинската база "Белмекен", след като той се оплака от липсата на условия.