Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо даде видеконференция от Лондон преди заминаването на тима за България.

Специалистът разговаря с българските и английски журналисти преди утрешния мач на тима с Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Срещата със Специалния стана чрез платформата Zoom.

Моуриньо бе категоричен, че тимът му няма да подцени пловдивчани и ще подходи максимално концентрирано към мача.

Тотнъм наели цял хотел в Пловдив, ще карат на плодове

 
"Впечатлен съм от отбора на Локомотив, а не от даден играч. Гледал съм ги индивидуално, но съм подготвил моите играчи добре, за да се подготвят максимално добре", заяви Жозе.
 
„Те са играли повече мачове от нас. Имат повече физически данни от нас сега. Финалът за Купата на България беше преди месеци, след това Суперкупата. Те затрудниха шампиона преди две седмици и нормално е да са в добра добра кондиция от нас, но ние сме по-добрият отбор. Мисля, че това значи много, те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием. Това е само един мач, елиминационен, но знаем, че мачът е много сериозен за нас”, каза той.
 
"Мисля, че настроението в Тотнъм е такова, каквото е в Локомотив след загубата от Лудогорец. Мисля, че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия. Можеше да имаме много по-лесен съперник от Локомотив. Имаше много по-лесни отбори от Тотнъм за Локомотив. И двата тима не сме в лесна позиция. Всичко трябва да се реши в един мач. Очаква ни много тежък мач. Ще подходим с уважение. Отиваме с желанието да продължим. Вярвам, че Лига Европа е добра възможност за нас. Футболист на Локомотив, от когото съм впечатлен? Бих казал, че съм впечатлен от отбора, а не от индивидуалности. Смятам, че Локомотив е по-подготвен от нас. Отборът вече изигра няколко мача".

"Осем футболисти ще останат в Англия. Хари Кейн? Той ще играе утре", посочи още Специалния.