Националът на България Божидар Краев направи поредно силно изказване.

"Българският национален отбор е в труден период. Прави се смяна на поколенията. Според мен, аз и още двама-трима футболисти от новата генерация сме в основата на тима. Ако съм в добра форма, ще успея да помогна на отбора по време на мачовете от квалификациите за световното първенство в Катар", заяви играчът, собственост на Мидтиланд.

"Участието ми в Шампионската лига е невероятно преживяване. Мога да кажа, че е най-доброто нещо, което ми се е случвало в кариерата. Играх в 4 мача - с Ливърпул, Аталанта и Аякс. Това ме направи по-добър футболист", убеден е той.

При представянето си Краев беше сравнен с друг българин, играл за Фамаликао - Петър Михтарски. Бившият футболист игра за тима в периода 1992-1994 г., като отбеляза 11 попадения.

"Познавам Михтарски. Той е много известен в България. Работили сме заедно в националния отбор до 21 години, където беше помощник треньор. Знам, че е играл под наем във Фамаликао от Порто", заяви Краев.

"Познаването на португалския футбол ме накара да се върна. Мисля, че адаптацията ми ще бъде бърза. Идвам с целта да играя и да помогна на отбора“, допълни още таранът.