Кубрат Пулев разкри, че мачът за световната титла е много повече от пари за него, но се очаква са спечели много сериозна сума.

Кобрата бе безапелационен срещу американеца Райдъл Букър и защити правото си да се изправи срещу Антъни Джошуа или Анди Руис. Българинът потвърди, че ще пътува за Саутидска Арабия, за да гледа реванша между двамата на 7 декември и посочи Руис като по-удобен за него съперник.

"Доказал съм, че за мен парите не са от значение. Те не са най-важното нещо, не се бия заради парите. Милиони са, но не знам колко милиона точно. Става въпрос за сериозни пари, но за мен е по-важно да направя нещо непостигано досега от българин. Това ще бъде голяма реклама за държавата, а и гордост за самия народ. Малък народ сме и би било голяма гордост", коментира пред Нова тв Пулев по повод очаквания сблъсък.

"Не смятам, че парите са толкова трудно нещо за постигане, че да си дам живота за едни пари. Давам го за мечтата на баща ми. Сега вече тя е и моя мечта, както и на цяла България", каза още Кобрата и се върна към случката с репортерката Джени Суши, довела до временно спиране на боксовия му лиценз.

"Когато нещо е фалшиво, то е безпочвено и краткотрайно. Истината възтържествува. Осъзнах грешката си, повече няма да я повторя. Нямаше я в залата, никой не я е спирал да дойде. Няма как да повторя това нещо отново", заяви боксьорът.