Исторически мач ще се играе в Пловдив. Локомотив приема английския Тотнъм в 19 часа в четвъртък. 

Английският тим пристигна тази вечер в Пловдив, предаде репортер на GLAS.bg. Футболистите кацнаха на летището край града и бяха превозени с два автобуса до хотела, които са наели само за тях. 

Те бяха ескортирани от жандармерия. От мерки за сигурност районът около хотела и стадиона тази вечер ще бъде блокиран от полиция. 

Въпреки че англичаните ще заемат 70 стаи, то и останалите 120 са резервирани от тях за 2 дни, за да не допускат външни лица. Гостите все още не са уточнили дали нощувките ще са две, или ще излетят за Лондон веднага след срещата с „черно-белите“.
„Треньорът Жозе Моуриньо ще е в най-хубавия апартамент с вана и хидромасаж и всички възможни екстри“, разкриха от персонала.
„Шпорите“ ще си носят от Лондон някои продукти, сред тях специален вид чиа и органични храни. Ще водят и собствени готвачи, които ще приготвят ястията заедно с кулинарите от хотела.

В същото време играчите на Локомотив Пловдив направиха последната си тренировка преди важната среща. 

Старши-трвньорът Бруно Акрапович е успял да свали напрежението в играчите и е работил с тях по тактиката.

Бербатов: Тотнъм може да има големи проблеми в Пловдив

Тази вечер от източната страна на стадион Локомотив беше монтиран огромен екран, на който феновете ще проследят срещата. 

Екранът е 54 квадратни метра. За да стане възможно гледането на срещата, улицата до стадиона ще бъде затворена. Привържениците са поканени да дойдат от 17.30 часа като се приканват да спазват мерките за безопасност.

Срещата ще се играе без публика, заради изискване на УЕФА, свързано с пандемията от COVID 19.  

Преди да пристигнат в Пловдив, старши-треньорът на Тотнъм обяви, че има играчи с коронавирус.