Иван Тодоров позна печелившата комбинация в 87-ия тираж на "Тото 2 – 6 от 49". Шестте числа му донесоха колосалните… 4 283 951 лева.

За него важи максимата, че зад всеки успял мъж стои една силна жена. Иван споделя, че печели джакпота, благодарение на съпругата си.

Семейната традиция повелява всеки от тях да пуска отделен фиш. Иван попълва в своя любимите си числа, а съпругата му зачерква в друг своята късметлийска комбинация. Но в навечерието на щастливия тираж на Иван му се наложило да пътува. Затова съпругата му сама пуснала и двата фиша.

Благодарение на нейното постоянство, сега Иван е милионер. Отново съпругата е тази, която информира Тодоров, че е спечелил 6-цифрената сума. Тя веднага се свързала с него. Иван не успял да сдържи емоциите си. Дори си поплакал от радост, съобщиха от БСТ.

Когато участва в игрите на тото, Иван разчита на специално подбрани числа, които имат символика. Именно шестото изтеглено число в 87-ия тираж, което го направи милионер, е рождената му дата.

Мъжът споделя, че и преди тото късметът му се е усмихвал, но сумите били доста по-малки. Твърди, че формулата за успех е в редовното участие.

105-ият тото милионер на България все още не е решил как ще използва цялата сума. Една част ще отдели, за да подпомогне семейството си, а друга - за благотворителна кауза.

Иван има един син, който живее в чужбина. Голямата мечта на бащата е синът му да се завърне у дома. Надява се, че спечелената сума ще мотивира младия мъж да се прибере при семейството си.