Въпреки вярването в силното либидо в топлите месеци от годината, експертите смятат, че мъжете са по-сексуални през зимата, когато наистина фантазията започва да работи в тази посока. Скорошно изследване показва, че фокусът към жените се повишава именно през зимата, когато имаме нужда от чуждо тяло до себе си, за да намалим сметките за ток и парно.

Според скорошно изследване на добрите хора от PornHub, двата пола нямат особено големи разлики в сексуалните желания, просто в някои отношения сме забелязали, че мъжкия пол наистина иска всичко в леглото. След провеждането на анкетата стана ясно, че мъжете са от Марс, а жените от Венера, но на Земята са равни и допълват любовните мераци в леглото. Къде имаме най-допирателни точки с жените? Следващите редове ще покажат!

Романтика
Каквото и да си говорим, сексът без романтика е просто форма на ч*кане. Приятно е, чеше егото и доставя удолствие, но остава безсмислено, когато дойдат хубавите моменти човек поиска да ги сподели. Едно от най-големите наказания на 21-ви век остава илюзията, че човек може да сподели щастието си в интернет сайт. Ако вярвате в това, тогава наистина не сте обичали някоя и не познавате традиционното лазене по нервите, което си е до голяма степен една мъжка победа! Около 96% от мъжете и жените са поискали да имат именно това, партньор за дразнене и споделяне на сексуалните фантазии.

Секс на плажа
Е какво друго да се очаква, след като всяка жена ходи почти гола на морския бряг, принуждавайки ни да лежим по корем и да копаем къртичини в по-голямата част от времето. Разбира се, че именно тогава ще се породят сериозните страсти със силно желание за разходка до втора буна, където показвате мощта на Нептун в лицето на цунамито, което сте подготвили за младата и нищо не подозираща рускиня. Сексът на плажа е приятен, открит и идващ точно на време, защото всички сме се настроили на тази вълна – секс. 84%.9 от аудиторията в сайта искат да тестват и това.

Секс на нетрадиционно място
Всяко място, което не е Вашият дом ще мине за нетрадиционно, но сред най-избираните и класифицирани са: тоалетната в заведението, тоалетната в мола, парка, работното място и т.н. По една или друга причина, сексът на работното място е факт, просто някой усещат аналната пенетрация от страна на началството, докато други се наслаждават. На въпроса „Кои точно?“, ще помолим да се огледате за новата кола на секретарката, тя заслужено си е разцепила 3-буквието, за да получи най-голям коледен бонус и най-голям коледен бонус под друга форма. 81.7% са наточените на женското съсловие на работното място.

Орален секс
Няма да повярвате, но все още има жени, които не знаят и не искат да надуят дяволския кларинет. Странно, след като мъжете са много по-склонни да покажат защо френския не е езикът на любовта. Оралната любов се практикува от 78.5%. И двата пола могат да имат леки разминавания, но също така нямат нищо против да дават и получават. Статистически погледнато, мъжете получават повече от този вид ласки, след като физиологичните нужди на репродукцията са се появили. Реално погледнато, алтернативните начини на задоволяване биха помогнали за редуцирането на изневерите, но жената е твърде заета с клетвите към онази патка и нейното огромно желание да отхапе ябълката.

Задоволяване с пръсти
Не говорим само за мъжете, които често съгрешават по този начин, полирайки катаната. Визираме моментите, в които жената поема контрол и започва да превключва скоростите, а мъжът показва защо някога е можел да бъде по-добър от Тиесто и Армин в миксирането. Да задоволиш партньорката с ръка е нещо много предизвикателно и често позволява да се случи на публично място. Никой не гледа под масата, а и наистина се получава доста възбуждащо, когато можете да разчетете нейните дискретни погледи на наслада. Легендата разказва за такива двойки в публичния транспорт, ресторантите и някоя друга закусвалня. 68% са съгласни, че ръчните удоволствия не трябва да се пренебрегват и трябва да успокоим всички, няма да ослепеете, докато не залепите чело за монитора.

Секс с друг партньор
Добре дошли в 21-ви век, когато моралът служи за оправдание на хората, които никога не са успели да осъзнаят, че неписаните правила и норми са създадени за нарушаване. Все още се изумяваме на онези лица и тяхната абсурдна вяра в съществуването на невинното детство. Малко късно е за нещо подобно, след като съществуват твърде искрени филми като „Баклава“ и други подобни. Движения като суингърството не са непознати, просто трябва да бъдете по-отворени за тяхното съществуване. Около 63% от потребителите са признали, че искат и биха правили секс с човек, който е различен от постоянния партньор.

Доминирана/доминиращ
Чувствата могат да прескачат смело от страст до перверзия и дори фетиш, в което няма нищо лошо. Подобни елементи в една връзка са просто доказателство, че минавате на следващото ниво и искате да споделите най-перверзните и съкровенни тайни, които не бихте направили с някой друг. Това са само част от нещата, които човек трябва да знае при странните желания за окови, превръзки и снимка с нов стрък с целина. 64.6% от аудиторията иска да усети доминацията на другия пол, но също така и да доминира. Сексът не е форма на егоизъм, а на споделено удоволствие – просто решихме да напомним!