Руският модел Анастасия Квитко, известна още и като руската Ким Кардашиян за пореден път взриви мрежата със снимки. И този път тя показа онази част от тялото си, заради която получи прякора си.

На снимките блогърката се е пременила в оскъден червен бански, който едва прикрива сочните ѝ форми.

Момичето демонстрира ефектното си дупе, по което категорично може да се съревновава с това на съпругата на Кание Уести, и в изрязан бял бански.

За локация на фотосесията знойната брюнетка е избрала Маями. По ирония на съдбата жителката на Калининград се премести в щатите още през 2016 година, за да работи и за компанията на съпруга на Ким.

Момичето рекламира долно бельо, дрехи и корсети. И ако в ученическите си години Настя е трябвало да се притеснява от фигурата си и да чува подигравки от страна на своите съученици, то сега тя със сигурност провокира напълно противоположни реакции у хората.

Потвърждение за това са над 10-е милиона последователи в Instagrtam които с възторг посрещат всяка една снимка на красавицата.

"Леле! Най-красивата жена на света", коментират потребителите, а самата Анастасия определя пищните си форми като "черешката на тортата".