„И така, приятелю, хванах те. Сега ще ти покажа какво правя с пътниците без билет"!

Ето как една блондинка в униформа на кондуктор в регионален влак в Германия се обръща към предполагаем пътник без билет и след това го удря с кожения си камшик. Докато "нарушителят" актьор силно брои ударите, влакът продължава да се движи и да спира на гари по трасето. Целият процес е заснет на камера...

Порно във влака Deutsche Bahn 

След това блондинката предлага видео кадрите за гледане в сайтове, до които имат достъп само хора над 18 години. След като накаже нарушителя без билет с камшик, във видеото се разгръщат по-откровени сцени. Това, че атмосферата на видеото изглежда толкова реалистична, се обяснява с факта, че блондинката в униформа - 33-годишната Тереза - е не само порнозвезда, но и истински кондуктор във влака. Всички сцени се случват в истински вагон по време на редовен маршрут.

Удоволствие и работа

Служителката прави порно филми през нощта, които след това продава в Интернет на различни сайтове. Кондукторката обаче не счела за необходимо да информира работодателя за необичайните си дейности през работно време.

Говорител на фирмата каза, че след като са станали известни дейностите на палавата кондукторка, тя веднага била уволнена. В една компания подобно поведение на служителите е неприемливо. Освен това на служителите на компанията е забранено да използват за лични или търговски цели дрехи, работно оборудване или помещения, предоставени изключително за бизнес цели.