Бургазлийката Андреа Иванова, която според мнозина се е обезобразила зверски след 15 пластични операции за година, за да изглежда като идола си – кукла Барби, влезе в информационния поток на Англия, пише"Флагман".

Реномираното британско издание Mirror.co.uk е посветило статия за момичето, в която пише, че 22-годишната студентка от Бургас е претърпяла „пълна метаморфоза” само за година.

Ето какво публикува изданието:

Тази 22-годишна студентка се превърна в истинска кукла Барби, след като претърпя „повече от 15 пластични операции” само за година. Андреа Иванова от морския град Бургас в България е претърпяла истинска метаморфоза за 1 година.

Студенката, чийто фейсбук профил е с корица на кукла Барби, сега живее в столицата на България – София и казва, че винаги е искала да прилича на Барби – още откактто е била малко дете – и е започнала трансформацията си миналата година.

 

 

 


Преди и след процедурите

„Откакто съм малка винаги съм обичала куклите Барби и съм мечтаела един ден да приличам на такава”, казва студентката.
Сведенията са, че тя инжектира хиалуронова киселина в устните си и ги „допълва” всеки път, когато започнат да губят от размера си. „Направила съм си може би около 15 процедури от 2018 г. насам. Не ги броях, може да са и повече”, допълва Андреа.

 

 

 


Андреа на абитуриентския си бал (вдясно)

Зли тролове обаче казват, че тя прилича повече на Дафи Дък и на чудовището от Лох Нес, отколкото на Барби.

„О не, момиче... прекалено е! Приличаш на Дафи Дък!” и „Чудовището от Лох Нес”, коментират критиците.

След като снимки на Андреа обиколиха различни новинарски емисии Иванова реши да отговори:
„Всеки има правото да изглежда и живее така както желае. Не е задължително всеки да се приобщава към стандарите, въведени от обществото. Това е мой личен избор и аз не се страхувам да се изявявам така”, коментира тя.

Не е ясно колко пари 22-годишната студентка е похарчила за процедурите.