Сексбомбата Драгана Спасовска, която често може да бъде забелязана в Пловдив, тъй като има апартамент в града на седемте тепета, се похвали с нови пластични операции по себе си и в момента изглежда досущ като... жената котка.

Преди около 2 седмици, Драгана замина за съседна Турция, но не на почивка, а за да посети известна турска клиника, където естетичният хирург Dr. Selçuk Yazan "пипна" някои части от лицето и тялото и.

Дубайската принцеса се подложи на интервенциите - котешки очи (Cateyes), нови скули (Cheeklift) и липосукция в коремната област (Vaser liposuction).

Пластичният хирург, на който тя се довери, е сред най-известните в Турция и на него се доверяват редица представителки на нежния пол, сред които половинката на Филип Плейн - Морган, много от моделите на Хю Хефнър, както и популярни влогърки от Дубай. 

Пред Trafficnews Драгана Спасовска споделя, че за новия си външен вид е заплатила солидната сума от 11 000 евро, като това не включва разходите за пътя и престоя и в южната ни съседка. 

"Всичко ми излезе общо около 30 хиляди лева, но когато става въпрос за красотата не трябва да бъдат правени компромиси." - категорична е тя.

Драгана разказва още, че операцията "котешки очи", на която се е подложила коренно се различава от тези, които масово се правят у нас с помощта на повдигане на веждите с мезо конец. 

" В момента мога да се похваля с изразителни очи и перфектно подчертан поглед. Ефектът на операцията "котешки очи" е за постоянно и няма общо с процедурата за 1000 лева в България, която не само е временна, но и доста опасна според мен, тъй като ти остават дупки за цял живот. Догодина смятам да си направя операция на носа при същия доктор, тъй като съм много доволна от резултатите и грижите на целия медицински екип в клиниката" - казва старлетката. 

По време на двуседмичния си престой, Драгана бе отседнала в 5-звезден хотел в Истанбул, а в момента вече е в Пловдив, където се възстановява след интервенцията.

"Нужна е едномесечна почивка, като в този период е забранено излагането на слънце, както и носенето на грим и екстеншъни за коса. " - завършва Спасовска. 

Дубайската принцеса Драгана Спасовска enjoy-ва живота в Пловдив