Българка е обвинена в домашно насилие над американската поп звезда Арън Картър, брат на един от членовете на звездната група „Бекстрийт Бойс“. Мелани Мартин, която е приятелка на Картър, е била арестувана в събота и освободена срещу 50 000 долара гаранция, пише Heavy.com. Полицията е започнала разследване срещу българката след като Картър подал сигнал, че тя го нападнала в дома му в Лос Анджелис.

TMZ представя Мелани Мартин като инстаграм модел с над 167 000 последователи. В събота вечерта тя и Картър се скарали и скандалът ескалирал. Когато представители на щатския шерифски отдел пристигнали в дома на певеца те видели драскотини по него, които заподозрели, че са причининени от българката. Тя била обвинена в домашно насилие и арестувана, а в понеделник била освободена срещу 500 000 долара гаранция. Седмица преди скандала, завършил с арест, българката и певеца също се карали, а той я обвинил, че предлага свои голи снимки на възрастни мъже и че го използва заради парите му.

Новината за връзката на Арън Картър с българката дойде в началото на тази година. Тогава певецът, рапър, продуцент и танцьор сам обяви връзката им в публикации в социалните мрежи. Аарън Картър се похвали и с първата целувка, като каза, че била доста сладка. Той дори си пусна и снимка от прелюдията към нея. Във видео, където певецът шофира в пустинята, а Мелани до него кокетничи, Картър пояснява, че не знае дали тя го обича или не, но го е събудила от дрямката и той не е имал нищо против. Феновете му обаче били недоволни от новата му връзка и открито критикували блондинката. Те я обвинили, че говори с акцент, а тя им отговoрила, че е с български произход и няма как да е без акцент. Най-много критики обаче получила за това, че цялата била в силикон,а Мелани им отговорила и че има много естествени неща, дори била с целулит.